z35W7z4v9z8w

Monday, 18 September 2017

Stokin Berpantang Murah


STOKIN PANTANG FUR MAMA( BULU LEMBUT ,GEBUSS, TAHAN LASAK) 

Hi Mommies, dah ada ke stokin pantang untuk guna waktu pantang nanti? Stokin adalah salah satu benda yang mommies wajib pakai untuk memanaskan badan, mengelakkan badan masuk angin, sejuk-sejuk sampai boleh sebabkan 'bentan'. Orang kata waktu berpantang ini biar peluh keluar banyak lagi bagus. Sebab itu perlu bertungku,makan jamu,bertangas dan lain-lain lagi. 

Sebelum berstokin,mommies digalakkan untuk menyapu dahulu minyak urut atau apa-apa minyak pada tapak kaki. Ianya bagus untuk melancarkan peredaran darah dan membantu membuang angin di dalam badan. 

Ciri2 stokin berpantang yang baik adalah : 

❤Tebal 
❤panjang,tidak pendek (sekadar tutup buku lali sahaja) 
❤tahan lasak 
❤boleh dipakai ketika keluar juga 
❤menyerap peluh 
❤pengudaraaan yang baik 

Jangan risau,kami ada menyediakan stokin berpantang yang berciri-cirikan di atas👆

👉ada macam-macam design dan saiz iaitu yang bersaiz pendek,sederhana dan panjang sampai ke lutut. 👉 Bukan sahaja time berpantang boleh pakai,bila dah lepas berpantang kena masuk ofis sejuk-sejuk tu pun elok pakai tau. 












😍 Untuk tempahan atau detail info lagi . . 📲whatsapps ke 0192460537 📩 fb page myheart shoppe .

Tuesday, 22 August 2017

MADU HABBAT MELANCARKAN SUSU IBU

MADU HABBAT MELANCARKAN SUSU IBU

Kebanyakan ibu sering mengalami masalah susu tidak lancar selepas habis tempoh berpantang, puncanya ketidakcukupan waktu rehat dan terlampau banyak kerja yang harus dilakukan.

Ibu menyusu harus ambil berat tentang diri sendiri juga untuk memenuhi keperluan si kecil anda.

Bila badan tak cukup rehat akn menyebabkan urat-urat susu kita tidak lancar, jadi sebab itu lah kebanyakan ibu mengalami masalah susu berkurang selepas tamat tempah berpantang kerana kebanyakan ibu pada waktu ini mula bekerja dan tidak cukup masa untuk rehat..

Kepenatan badan anda menyebabkan ibu stress dan lesu secara tidak langsung menyumbangkan faktor kepada berkurangnya susu anda.

Madu habbat adalah madu yang dapat membantu melancarkan air susu ibu, juga meningkatkan daya tahan tubuh kita.

 Ibu akan lebih bertenaga jika mengamalkan madu habbat ini.

Kelebihan madu ini adalah kerana madu ini memberi khasiat pada ibu serta seisi keluarga juga.

Manfaat lain bagi madu habbat ini adalah :

Memiliki kesan anti jangkitan kuman

Memiliki kesan antihistamin (anti alergi)

Memiliki kesan antiinflamasi (anti radang)

Memiliki kesan bronkodilator (anti asma)

Memiliki kesan antihelmint (anti cacing)

Melancarkan air susu ibu

Meningkatkan daya tahan tubuh

Menghalang  pertumbuhan sel kanser

Membantu menurunkan gula dalam darah


Apa Kandungan Madu Habbat

100% Extract Habbatussauda
Habasyi (Gred A Ethiopia)
Jom ibu ikhtiar dengan madu habbat ini

Madu habbat 60ml RM18 SM RM22 SS
Madu habbat 300ml RM58 SM 62 SS

Untuk tempahan whatsapps ke 0192460537 atau klik link http://myheartshoppe.wasap.my






Tuesday, 15 August 2017

Madu mint dan madu abiotik area Klang

Restock madu mint madu abiotik Dan madu habbat

Mommies yang pening memikirkan Cara nak rawat batuk berkahak,selsema,demam,asma anak2 terutama yang Masih bayi menyusu lagi jangan risau ye.

Mommies boleh ikhtiar dengan madu mint Dan madu abiotik ni.

Madu mint membantu membuang kahak Dan merawat batuk juga selsema. Kalau dewasa boleh makan macam biasa , bagi bayi kecil yang Masih menyusu Ibu boleh amalkan ye kemudian susukanla anak anda. Atau boleh masukkan ke Dalam Susu anak anda ya.

Madu abiotik bagus menurunkan suhu badan yang tinggi. Jadi amat sesuai bagi anak kecil yang demam kerana selalunya anak kecil ni sukar sedikit untuk meredakan demam mereka Kan.

APA kelebihan madu2 ni Yang buat anak anda tak Kan tolak untuk memakannya. .
Tekstur nya Yang lembut Dan rasanya memang sangat2 sedap. Mommies yang Akan pening kepala bila setiap Hari anak mommies Akan minta untuk makan madu.


Madu mint 60ml rm12sm rm16 ss
Madu mint 300ml rm13sm rm15 ss
Madu Abiotik 300ml rm45sm rm48ss
Madu Abitik 300ml rm58sm rm60ss

Cara tempahan boleh terus whatsapps Puan Azah 0192460537 atau boleh pick up terus di meru, klang

Monday, 15 May 2017

Habbatussauda dan Kencing Manis

HABBATUSSAUDA DAN KENCING MANIS

Saya kadang terhairan-hairan dengan sikap segelintir umat Islam yang tidak percaya pada hadith shahih baginda Nabi saw. mengenai manfaat habbatussauda.

Jarang ditemukan pesakit kencing manis bersungguh-sungguh amal raja tumbuhan herba ini.

Ada banyak fakta yang tidak dapat dipungkiri,

Dalam satu artikel yang disiarkan dalam Journal of Endocrinology and Metabolism, para penyelidik dari Indian Council of Medical Research telah mendapati bahawa minyak habbatussauda dapat:

+ Menyebabkan pertumbuhan semula beransur-ansur sebahagian daripada pankreas beta-sel

+ Meningkatkan kepekatan insulin serum yang rendah

+ Mengurangkan serum glukosa yang tinggi

Penemuan ini meyakinkan lagi bahawa Nigella Sativa (nama saintifik bagi habbatussauda) adalah antara beberapa bahan yang dipercayai dapat membantu melawan kedua-dua jenis penyakit diabetes. Asalkan kita tahu pilih kualiti habbat dan tahu cara makan.

Malah, menurut kajian itu juga, habbatussauda dapat,

"memperbaiki toleransi glukosa dengan effektif sebagaimana metformin, dan ia tidak menunjukkan sebarang kesan negatif dan mempunyai kadar toksik yang rendah"

Sumber :As syifaa /quadmed



Habbasyi 88 125 kapsul RM50 SM RM55 SS
Habbasyi 88 210 kapsul RM65 S RM70 SS


Untuk tempahan boleh hubungi Puan Azah (Agen quadmed Klang) / Pengedar keperluan barangan ibu hamil,berpantang dan menyusu (FB PAGE MYHEART SHOPPE,IG MYHEARTSHOPPE)



Friday, 12 May 2017

Madu mint dan abiotik.


ANAK-ANAK BATUK KAHAK DAH SEMINGGU BERLANJUTAN KE DEMAM,RISAU MOMMIES.
.
.
Anak- anak kecil anda yang batuk dan selsema berminggu-minggu,pergi rumah pengasuh berjangkit-jangkit dgn ank-anak lain, tak kan anda nak biar kan saja kn. Lama-lama boleh memudaratkan anak kecil anda.
.
.
Apa lagi ibu, amalkan la madu mint dan abiotic ini buat anda sekeluarga.
.
Madu mint dan biotik merupakan penawar yang paling ramai ibu-ibu suka untuk mengamalkan sekarang katanya  :
.
.
“ Sebelum ni minum ubat klinik, 2 botol pun belum tentu sihat”
“Alhamdulillah dengan Madu Mint dan Madu Abiotik, batuk dah kurang”

Ø  Madu Mint terkenal dengan tagline “penghilang batuk tanpa alkohol”.
Ø  Madu Abiotik adalah edisi keluarga yang menbantu memelihara kesihatan seisi keluarga,
            membantu menurunkan panas.
.
.
APA MANFAAT LAIN MADU MINT INI
 Sangat baik untuk mengubati Asma dan bronkitis
Sangat baik untuk menyebuhkan batuk kahak
Mempunyai sifat antibakteria dan antiradang semulajadi
Membantu melegakan pernafasan
.

MANFAAT MADU ABIOTIK
Membantu membunuh kuman penyebab penyakit
Memiliki kesan bakteriostatik terhadap kuman gram positif (jangkitan salur nafas) dan gram negative (jangkitan saluran pencernaan dan perkumuhan)
Membantu memelihara daya tahan tubuh
Membantu menurunkan demam

.
.
CIRI-CIRI MADU MINT DAN ABIOTIK
Tekstur nya yang lembut sangat digemari kanak-kanak. Ibu-ibu tidak lagi mengalami masalah nak bagi ubat pada anak-anak kalau demam,batuk dan selsema sebab dengan madu mint dan abiotic ini anak-anak sendiri yang akan minta untuk disuap “mama,nak madu!”
.
.
Bagi bayi kecil pula yang masih menyusu ,ibu digalakkan untuk mengambil madu mint ini dan menyusukan anak anda supaya dapat melegakan batuk dan selsema bayi anda.
.
.
Madu mint dan madu abiotic ni boleh digunakan seisi keluarga anda